How to choose bonbonier (gifts for guests)?

Не так давно в Україну прийшла традиція віддячувати гостям за те, що вони завітали на ваше свято. Починалось все з банальних карточок з подякою на кожній тарілці, а зараз... цукерки, мило, магнітики, брелки, статуетки і навіть сірники!
Звичайно, важливо обрати, що саме буде радувати гостей після весілля, але не менш важливо це "щось" вміло запакувати!
Ось тут і приходять на допомогу бонбоньєрки - невеликого розміру коробочки з подарунками і подякою для гостей.
Класичний варіант це бонбоньєрка з цукерками. Варіантів цукеркового наповнення дуже багато. Цінова політика на цукерки теж різноманітна, тому кожному по кишені. Напевно через це, така класика - найпопулярніший варіант.

Так, на питання: "Що туди ставити?" я думаю, Ви вже отримали відповідь. Переходимо до питання "Як обрати?".

Перш за все, на що людина звертає увагу - форма виробу. Звичайно, розмаїття форм може дати зрозуміти, що можна обрати будь-яку. Так, але найчастіше навіть форму бонбоньєрок потрібно обирати під весілля. Якщо у вас класичне весілля, то і коробочки потрібно обирати без надмірної химерності.















Якщо у вас весілля далеке від класики і тематика свята далека від стандартних програм, то вибір повинен впасти саме на незвичність, нестандартність! 

















"Якого вони розміру?"
Для зручності бонбоньєрки великого розміру не виготовляються, адже це символічний, маленький подаруночок. Зазвичай бонбоньєрка дозволяє помістити в себе 3 шоколадні цукерки типу Ferrero Roshe. 

"З якого матеріалу вони повинні бути виготовлені?"

Найкращий варіант - картон. З переливами, тисненням, металічним блиском... який завгодно але картон. Він тримає форму, не мнеться, коли готовий виріб беруть до рук. Такі коробочки легко проходять транспортування.

"Чому вони такі дорогі, якщо це лише картон?"
Як майстер, я можу сказати, що ціна картону + - однакова і на ціну бонбоньєрки значного впливу не надає. Основу ціни формує схема складання і розробки коробочки. Чим вона складніша, чим більше там дрібних деталей і т.д. Тим вища ціна. Також є коробочки, що потребують 2 листи картону: на основу і кришечку.

Для прикладу:
3 грн./шт.













5 грн.














7 грн. 















Загалом в Майстерні представлені вироби по цінам від 3х до 8 грн.!) 


"Як їх прикрасити?"
У своїй майстерні я друкую на бонбоньєрках усе, що побажаєте. Та в основному це ініціали, дата весілля і слова подяки. Також це може бути маленьке зображення - символ весілля, чи вашої пари. Також не обійтись і без стрічки, вона доповнює коробочки. Далі звичайно, політ фантазії: квіточки, напівперлинки, листочки і т.д. Але я не раджу цим доповнювати ваші подаруночки. Лишній декор це не завжди красиво і в більшості випадків забагато.

"Чи обов*язково вони мають бути на весіллі?"
Звичайно ні! Це виключно Ваш вибір. Можна обмежитись простими картками подяки, а можна і взагалі без цього всього. Ви молодята - Вам обирати!)



Надіюсь я змогла відповісти на усі Ваші запитання. А якщо ні, з радістю відповім на них! Зв*язок зі мною можна підтримувати через розділ "Контакти".